Kørsel med liftbus tilbydes

Hvis du har brug for transport med en liftbus, så kan vi hos Papuga Bus A/S hjælpe dig godt på vej. Vi har en lækker luksus liftbus, som står klar til at transportere Jer rundt i hele Danmark, når I skal på tur. Vi har stor erfaring med transport i busser, hvorfor I kan være sikre på, at vi har fuldstændig styr på alle sikkerhedsforanstaltninger.

Giv en god oplevelse med en bus med lift

Når du vælger at leje en liftbus til at køre rundt i, så tænker mange på de små minibusser, som man ser køre rundt i gadebilledet. En liftbus fra Papuga Bus A/S er en rigtig luksusbus, som ligner enhver anden almindelig luksusbus. Forskellen ligger dog i, at den er lavet, sådan at den kan bruges af kørestolsbrugere eller andre, som kan have brug for at have en lift tilgængelig i bussen. Derudover, så er bussen ekviperet med alt fra aircondition til køleskab, så I kan få en god og behagelig tur, når I vælger at booke en bus med lift fra os.

Liftbus med god plads til alle

Vores specielle liftbus har hele 50 sæder. Bussen kan derudover indrettes med plads op til 12 kørestole alt efter størrelsen. Derfor er der altså god plads til alle, når man skal ud på en længere køretur. Vi gør vores bedste for, at Jeres behov bliver opfyldt under hele rejsen, sådan at I kan have lyst til at leje en liftbus igennem vores selskab igen en anden gang.

Har du brug for at vide mere, så skal du være mere end velkommen til at ringe til os på telefon 75 85 85 88 eller sende en mail til papugabus@papugabus.dk, så svarer vi hurtigst muligt.​

Specifikationer på vores liftbus

Sæder​

55

Stereoanlæg

ja

Klimaanlæg

ja

Læselampe​

ja

CD​afspiller

ja

Klapborde​

ja

Justerbare fodhvilere​

ja

Kørestole

10-12

GPS overvågning

ja

Har du en forespørgsel?

Har du en forespørgsel og vil kontaktes, eller har glemte sager, så udfyld formularen.​

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
Papuga Bus er igen kåret som Årets Turistbusselskab
Ved Danish Coach Award, der løb af stablen fredag den 23. februar i Herning Messecenter, er Papuga Bus igen blevet kåret som vinderen af Årets Turistbusselskab 2018.
Læs hele nyheden
Papuga Bus - nu også på Facebook!
Klik på linket og følg livet hos Papuga Bus...
Læs hele nyheden

​Find os​

Lundahl Nielsens Vej 1

7100 Vejle

​Telefon: 75 85 85 88

CVR-nr.: 27199992

E-mail: papugabus@papugabus.dk

Se k​ort her »

Bustur

Mulighederne er mange, og hos Papuga Bus glæder vi os til at byde velkommen til endnu en sæson.

Se vores katalog for 2018 her​

Få vores brochure​

"De er en klasse bedre end andre"

★ ★ ★ ★ ★​ ​-Kurt Rauff

Vurderet 5 / 5 stjerner ud fra mere end 50 anmeldelser fra Facebook