Papuga Bus er igen kåret som Årets Turistbusselskab

Så er det officielt!


​Papuga Bus er igen kåret som Årets Turistbusselskab

Ved Danish Coach Award, der løb af stablen fredag den 23. februar i Herning Messecenter, er Papuga Bus igen blevet kåret som vinderen af Årets Turistbusselskab 2018.

Komiteen har tildelt Papuga Bus prisen på grund af deres fokus på at skabe unikke serviceoplevelser, der gør en forskel for kunderne. Disse tager udgangspunkt i:

  • Serviceinnovation,
  • Miljørigtig virksomhedsdrift og
  • Fokus på chaufføruddannelser

Alt sammen med henblik på at skabe kundetilfredshed og kundekomfort, men i særdeleshed også medarbejdertrivsel - for medarbejdernes arbejdsglæde smitter af på kunderne.

”Vi er alle utroligt beærede over igen at få denne store anerkendelse. I hverdagen arbejder vi kun ud fra et fokus ”En klasse bedre” og det forpligter! Æren for titlen går derfor til vores stab af kompetente og servicemindede chauffører, vores tekniske afdeling og vores velfungerende kørselskontor. Vi kan nemlig ikke udleve serviceinnovation som service, sikkerhed og præcision uden deres engagement og erfaring”, udtaler direktør Peter Papuga.

Samtidig vil jeg takke komiteen for deres store indsats for kontinuerligt at højne standarden i branchen. ”Vi er i et presset marked, hvor det er vigtigt, at vi konstant kvalitetsudvikler os samlet som branche og holder fokus på videreuddannelse af vores medarbejdere, serviceinnovation og miljø for også fremtidigt at kunne opfylde de stadigt stigende forbrugerkrav”, udtaler Peter Papuga.

Papuga Bus er blevet valgt af en uafhængig komite med repræsentanter fra Danmarks Rejsebureauforening, Tourism in Skåne, Center for Turism and Cultural Management CBS, Tysk Turist Information, Invio, Turistvognmændenes Arbejdsgiverforening og Danske Busvognmænd.

Papuga Bus A/S råder i dag over en af Danmarks mest moderne vognparker og leverer meget omfattende kørselsopgaver for bl.a. Højmark Rejser, Riis Rejser, Ruby Rejser samt Marathon Travel Club.

For yderligere information, kontakt direktør Peter Papuga på tlf. 75 85 85 88.

Har du en forespørgsel?

Har du en forespørgsel og vil kontaktes, eller har glemte sager, så udfyld formularen.​

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
Papuga Bus er igen kåret som Årets Turistbusselskab
Ved Danish Coach Award, der løb af stablen fredag den 23. februar i Herning Messecenter, er Papuga Bus igen blevet kåret som vinderen af Årets Turistbusselskab 2018.
Læs hele nyheden
Papuga Bus - nu også på Facebook!
Klik på linket og følg livet hos Papuga Bus...
Læs hele nyheden

​Find os​

Lundahl Nielsens Vej 1

7100 Vejle

​Telefon: 75 85 85 88

CVR-nr.: 27199992

E-mail: papugabus@papugabus.dk

Se k​ort her »

Bustur

Mulighederne er mange, og hos Papuga Bus glæder vi os til at byde velkommen til endnu en sæson.

Se vores katalog for 2018 her​

Få vores brochure​

"De er en klasse bedre end andre"

★ ★ ★ ★ ★​ ​-Kurt Rauff

Vurderet 5 / 5 stjerner ud fra mere end 50 anmeldelser fra Facebook